Algemene voorwaarden

Reserveringsduur

Tafels zijn beschikbaar voor twee uur, waarna ze opnieuw worden geboekt. alsjeblieft
contact us als u langer dan twee uur aan uw tafel wilt blijven. Voor tafels die om 13:30 of later of om 20.00 uur of later zijn gereserveerd, wordt uw tafel niet opnieuw geboekt en hoeft u de tabel indien nodig niet voor een langere periode aan te vragen.

We vragen respectvol dat u klaar bent om te gaan zitten op het moment van uw reservering om het best mogelijke serviceniveau voor al onze gasten te garanderen. Als u te laat komt, verzoeken wij u vriendelijk om ons zo snel mogelijk telefonisch op de hoogte te stellen.

Tabeltoewijzing

Vanwege het grote aantal verzoeken kunnen we helaas geen venstertabellen of specifieke gebieden garanderen bij het maken van reserveringen, maar we zullen ons best doen om aan uw verzoeken te voldoen. Uw begrip wordt op prijs gesteld.

Als gids, als u ervoor kiest om vroeg te dineren en uw tafel tegen 20.15 of later verlaat, of een tafel vanaf 20.30 uur boekt, is de kans groter dat we u een tafel bij het raam / een specifiek gedeelte van het restaurant kunnen aanbieden. We kunnen deze beschikbaarheid echter niet altijd garanderen vanwege andere boekingen en tabelconfiguraties.

Roem Lunch Room